Gas Kachels

In ons gamma gaskachels Well Straler,Surdiac en Caminetti Montegrappa vind je alle soorten gaskachels,met gesloten en open verbranding,vrijstaande modellen of inbouw met aan één zijde glas,aan twee zijdes of zelfs aan de drie zijden glas. Tevens voorzien van allerlei soorten imitatie keien of houtblokken.
Bezoek onze showroom om de uitgebreide keuze te ontdekken.

Verschillende soorten gas

Zowel stadsgas als propaangas kan je gebruiken bij een gashaard. Welk soort gas hangt af van de kachel zelf.Onze verkopers leggen je graag uit welke kachel je het best kiest voor jou behoefte. 

Well Straler

Well Straler biedt met de ADIA een gamma gashaarden variërend van 4 tot 10.5 kW van het type “gesloten verbranding” Voor een wooncomfort op hoog niveau verandert de ADIA uw open haard in een doelmatige gashaard. De lucht wordt onderaan aangezogen en langsheen de verbrandingskamer gedreven. Een geluidsarme ventilator stuwt de maximaal verwarmde lucht in de woonkamer. Ze zijn hermetisch gesloten ten opzichte van het lokaal waarin zij staan en halen hun lucht rechtstreeks van buiten via een concentrische buis Ø100/150, die zowel in de schoorsteen kan worden geplaatst als door een dak of buitenmuur. De verbrande gassen worden afgevoerd door de binnenste buis van dezelfde buis. Er hoeft in de kamer geen extra verluchting te worden voorzien. Alle toestellen zijn uitgerust met een RF afstandsbediening.

Gaskachel de voordelen:

- gebruiksgemak
- comfort
- veilig
- schone brandstof
- weinig onderhoud

Gashaarden zijn makkelijk in gebruik, comfortabel en verkrijgbaar in verschillende stijlen en vermogens. Bovendien zijn er gaskachels in alle prijsklassen.

Karmen heeft de gaskachel die U wenst in huis. In onze toonzaal maken onze verkopers u wegwijs in de keuze.

Wij verkopen de volgende merken: Dovre, Efel, Franco-Belge, Well straler, saey, supra..