Nordica Extraflame Pelletkachels

Een leven gewijd aan verwarming

Karmen is Uw leverancier van Nordica Extraflame pelletkachels. De groep La Nordica – Extraflame staat voor wat een winnende combinatie is in Italië : passie en hard werken. De constante Innovatie- en onderzoeks activiteiten van hun producten werd bekroond met een aanzienlijke toename van de aandelenmarkt en de verdeling van hun producten in 20 landen.

Opgericht in 1967, is de groep geconfronteerd, in de loop der jaren tot een aanzienlijke verhoging en ontwikkeling van eenvoudige kachel producten tot hoog-technologisch, geschikt voor alle smaken en alle vereisten. We praten over kachels voor hout of pellets, uiterst moderne, klassieke en rustieke... Alle producten zijn conform op het gebied van de naleving van de emissienormen en CE certificaten, met de toevoeging van internationale certificeringen die zelfs nog strenger zijn dan van andere Italiaanse collega's.

Na ongeveer 20 jaar ervaring in de sector van elektrische verwarming, heeft Extraflame zich gespecialiseerd in het ontwerp de ontwikkeling en productie van Pellet kachels. Het ontwerpen van innovatieve systemen van verwarming op een functionele, economische en milieu respecterende manier Dit maakt dat hij hierin marktleider is.

Voor de bouw van Nordica kachels worden duurzame materialen gebruikt wat de betrouwbaarheid ten goede komt. Speciaal staal wordt gebruikt in  LaNordica-Extraflame produkten waar dik staal met hoge temperaturen wordt voorbereid ten behoeve van een degelijk frame dat een lange levensduur waarborgt.

Sinds vele jaren verwerkt La Nordica-Extraflame het beste gietijzer voor het produceren van de kachels. Gietijzer is dan ook een perfect materiaal met een een hoge vormvastheid. Gietijzer geeft voor langere tijd warmte af. Het "Majolica" van La Nordica-Extraflame is een keramisch handwerkprodukt van de hoogste kwaliteit. Het vergt een lange arbeidscyclus(twee weken) die voor de productie van de Majolica nodig is, alhoewel er vele technische hulpmiddelen zijn. Toch is het van belang dat Majolica geheel met de hand bewerkt wordt. Dit is dan wel het resultaat van een mooie maar ook unieke éénmalige produkt garantie.


Meer dan 20 modellen! Met de Nordica Extraflame zit je altijd goed! Een Pelletkachel van Extraflame staat bekend om mooi vlammenspel, en duurzame verbranding. Hij is prachtig van design, zowel modern als klassiek, en past daardoor altijd goed in uw woonkamer.

Voor een overzicht van modellen klik hieronder op de catalogus van de Belgische invoerder.

Klik hier voor de Nordica-Extraflame Catalogus

La-Nordica Extraflame pelletkachels kenmerken zich door de betrouwbaarheid van de kachels, de materialen die van hoge kwaliteit zijn en het prachtige design. Kortom met een Nordica Extraflame pelletkachel kiest u voor kwaliteit.

De La Nordica is een echte design kachel. Wanneer deze in uw woonkamer staat springt hij meteen in het oog.

Met behulp van de laatste nieuwe technologieën, duurzame materialen en jarenlange praktijkervaring maakt La Nordica Extraflame Group de meest elegante, gebruiksvriendelijke en ecologische pelletkachels in Europa.

La Nordica-Extraflame heeft een eigen patent met het hoogwaardige glas Ironker dat een hoge bestendigheidstemperatuur heeft en waar geen vervorming in het glas optreedt. Het glas blijft helder. In vergelijking tot gewoon glas heeft dit glas een uitzettingscoefficient van bijna nul. Glaskeramiek is niet alleen in vlak glas maar ook in gebogen vormen te  verkrijgen.

De Teodora van La Nordica Extraflame heeft een uitstraling van een een klassieke pelletkachel.