Wij leveren alle soorten kachels 

Soorten kachels

Karmen Lanaken, is een winkel met jarenlange ervaring, service en eigen plaatsingsdienst.Maak kennis met ons breed gamma aan kachels: pelletkachels, gaskachels, hout-, mazout- en kolenkachels. Ook voor kachelaccessoires, inbouwcassettes en gasconvectors kun je bij Karmen terecht.


Wij geven advies en service: van aankoop tot plaatsing bij je thuis.Alle grote merken onder één dak: Kachels: Franco-Belge, Efel, Saey, Dovre, Wellstraler, TMC, Supra...
Plus zijn we ook verdeler van de Yourfire merken kachels en haarden.

Er zijn vele soorten brandstoffen en kachels. Wil je Pellets, hout, gas kolen?
Het kan allemaal.

Wil je een inbouwhaard of een alleenstaande kachel, modern of klassiek...
Laat je bijstaan door onze medewerkers over modellen, kleur, uitvoering. Wil je de kachel zelf plaatsen of door ons laten plaatsen?
Alles kan.

In ons groot magazijn hebben een uitgebreid assortiment aan wisselstukken en asseccoires, kachelpijpen, enz.
Ook voor brandstoffen kan je bij ons terecht.

Hoogwaardig GIETIJZER: de ideale warmtegeleider.

De vormbestendigheid van gietijzer is de beste garantie voor de duurzaamheid van uw toestel. De Dovre-gieterij heeft zich op dit domein gespecialiseerd. Het gebruik van de modernste productiemethoden en ultrafijn vormzand, komt niet alleen de vormvastheid ten goede, maar ook de esthetiek van de oppervlaktestructuur.

Dubbel verbrandingsysteem (secundaire verbranding)

De nieuwste generatie Dovre-kachels en haarden zijn voorzien van een uniek dubbel verbrandingsysteem. Via de achterzijde wordt secundaire lucht in de kachel toegelaten. Deze wordt eerst verwarmd en wordt vervolgens via een speciale vlamplaat in de verbrandingskamer geleid. Hierdoor ontstaat een secundaire verbranding die de resterende, niet volledig verbrande rookgassen opnieuw doen ontvlammen.


Resultaat:

een hoger warmterendement en een schonere en milieubewuste verbranding.
Airwash voor een propere ruit

Het Dovre airwash-glasbeluchtingssysteem gebruikt een spoiler om de secundaire verbrandingslucht eerst langs het glas te laten stromen. Daardoor worden onverbrande rookgassen en condens van het glas weggehouden zodat het langer schoon blijft en de ruiten niet om de haverklap roetzwart worden.

 

De kwaliteit van onze kachels wordt bewezen door objectieve tests. De producten beantwoorden aan de strengste normen inzake veiligheid, rendement en emissies. Zij worden getest en gecertificeerd door onafhankelijke laboratoria in Duitsland, Noorwegen, Zweden en Nederland.

Kachel producten

Denk je aan een kachel of inbouwhaard. Wil je gezelligheid en behaaglijk verwarmen. Maak dan een keuze uit ons ruim assortiment kachels.

Wij verdelen alle merken van Yourfire.
Pellet- hout- en gaskachels. Catalogus van Yourfire kachels & haarden.


 pdf https://www.yourfire.be/nl/catalogussen-en-documenten/catalogussen.html https://www.yourfire.be/nl/catalogussen-en-documenten/catalogussen.html https://www.yourfire.be/nl/catalogussen-en-documenten/catalogussen.html https://www.yourfire.be/nl/catalogussen-en-documenten/catalogussen.html