Karmen Kerstartikelen

Bezoek onze Kerstshow.
Ieder jaar in november en december

Karmen is al jaren een mijlpaal in exclusieve kerstartikelen, decoraties en Kerstverlichting. Tevens slagen wij er ook in om nieuwe producten en trends te ontwikkelen. Dit wordt door onze klanten zeer gewaardeerd.

De aankleding en versiering van ons huis en tuin tijdens Kerstmis is alleen maar belangrijker geworden. In onze winkel vindt u onze product categorie├źn, gaande van kerstballen tot decoratieve dieren en kerstbomen. Karmen biedt u steeds de laatste nieuwe trends zodat uw kerstversiering verfrissend oogt. Houdt u van traditionele versiering of gaat de voorkeur naar hedendaagse? Alles is mogelijk.

Daarom nodigen wij u graag uit in onze showroom te Lanaken.

 

December loert om de hoek en zo ook de kerstkriebels. Of je hem nu voor de komst van de Sint of daarna een toonaangevende plek in je woonkamer geeft, een kerstboom is een must voor een gezellige kerstperiode. Haal de slingers en de kerstballen maar al van de zolder en zet de sofa aan de kant: de kerstboom komt! En om die boom en je living te versieren heeft Karmen alles in huis. Van een gewone kerstbal tot een levensgroot Led-rendier om in je voortuin te plaatsen...

Een kerstboom met daaronder pakjes. De typische kerstmuziek. En kalkoen! Het hoort allemaal bij de gezelligheid van Kerstmis.

Maar ook de versiering van ons huis en kerstboom horen bij het kerstgebeuren. 

Dat brengt altijd die gezelligheid in huis. Karmen heeft in zijn winkel in Lanaken van november tot februari een groot assortiment aan kerstartikelen tentoon gesteld. 

Laat je betoveren door de magie van Kerstmis en bezoek onze showroom.