TMC pelletkachels

Italiaanse topkwaliteit 

Wij zijn leverancier van TMC pelletkachels. TMC is een top Italiaans pelletkachel merk. Het bedrijf TMC, opgericht in 1980 heeft zijn activiteiten ontwikkeld in de sector van de verwarming. Het heeft met de jaren de productie geconsolideerd van producten die met gas werken voor de verwarming van binnenruimten (kachels) en buitenruimten (infrarood radiators) en stelt zich vandaag op de markt voor als een van de leidende Europese bedrijven in deze sector. TMC, sinds altijd attent op de milieuthematiek en alternatieve energieën, heeft besloten zich te wijden aan onderzoek en ontwikkeling van toestellen met een hoog thermisch rendement, gebruiksvriendelijk, en die werken met biomassa’s: zo zijn de kachels met pellets TMC ontstaan.

TMC Display 

Een display met een moderne constructie. Sommige innovaties aangebracht zijn: - Intuïtieve programmering. - Mogelijkheid de display te verbinden uit de buurt van de kachel tot op 50 m. zoals een normale chronothermostaat. - Mogelijkheid van zelfuitschakeling ingeval de ingestelde temperatuur overschreden wordt en zelf aanschakeling wanneer de temperatuur onder een bepaalde drempel daalt. - Mogelijkheid van instelling in uitschakeling van de functie soft-cool. Men kan de snelheid van de waaier in koeling instellen om het lawaai van de machine aanzienlijk te beperken. - Wekelijkse chronothermostaat met verschillende dagelijkse tijdspannen.Thermostaatmodule ´s Nachts kan de kachel op een lager vermogen branden zonder warmteverlies. De kamertemperatuur wordt elektronisch geregeld. Bij voldoende warmte brandt de kachel minder of wordt ze uitgeschakeld. Wanneer het kouder wordt, start ze automatisch weer op. Pelletkachels kunnen via een afstandsbediening of thermostaatmodule bediend worden.Bij TMC ligt de nadruk op het bedieningsgemak. Geen moeilijke instellingen of menu's doorlopen... maar snel en makkelijk je kamertemperatuur regelen.

Schrapers om het rookkanaal te reinigen.


Op alle modellen zijn twee hefboom systemen ingebouwd die helpen met het verwijderen van roet afzetting in het rookkanaal van de kachel . Dit helpt de prestaties constant te houden en verzekert een goede afvoer van de rookgassen.

Klik hier om de TMC Catalogus te bekijken.

Een TMC kachel past in ieder interieur. Je kan kiezen tussen meerdere kleuren die in een modern, strak interieur passen of je kiest wit of zwart voor een tijdloos design... Daarnaast kan je van een kachelserie kiezen tussen verschillende uitvoeringen, met keramiek of speksteen.

En als je je oude open haard wil vervangen... Dat kan perfect met onze pellet inbouwsystemen.